Diensten

Elektrotechiek

Wij bieden u de mogelijkheid een volledige elektrotechnische installatie te bouwen die voldoet aan de geldende normen. Voor het monteren van een installatie beschikt Rombouts Techniek over een uitstekende kwaliteit. Wij adviseren, installeren, testen en onderhouden de installatie.

Elektrotechniek is een groot begrip denk daarbij aan; kleine huisinstallaties, grote bedrijfsinstallaties, bekabeling, verlichting, motoren, generatoren, schakelkasten, besturingen, bedieningspanelen etc. Naast voedings- en stuurstroombekabeling verzorgen wij voor u ook databekabelingen zoals netwerkbekabeling en bekabelingen voor speciale toepassingen.

Deurtechniek

Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren, monteren en onderhouden van automatische schuif- en draaideuren. Zowel voor standaard oplossingen of maatwerk bent u bij Rombouts Techniek aan het juiste adres. Wij komen in de praktijk vele soorten deuren tegen en wij zijn merkonafhankelijk.

Door onze uitgebreide ervaring in de zorgsector in combinatie met het werk dat wij voor diverse woningcorporaties uitvoeren is Rombouts Techniek bekend met de WMO en werkt nauw samen met diverse gemeentes. 

Natuurlijk wil iedereen graag zo prettig en gemakkelijk mogelijk de eigen woning kunnen binnengaan en verlaten. Soms gaat het erom dat bewoners gemakkelijk bezoekers naar binnen kunnen laten. Dat kan op verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld videosystemen, automatische deuren, ook binnenshuis, voor mensen die slecht ter been zijn of een rolstoel gebruiken.

Toegangstechniek

Voor complete intercom/videofoon systemen bent u aan het juiste adres. Voor al uw problemen bieden wij een oplossing. Als het nu gaat om een eengezinswoning of een appartementencomplex van 500 woningen. Wij gebruiken verschillende merken en kiezen het juiste product uit voor de toepassing. Voor zowel kleine als grote toepassingen kunt u bij ons terecht. Tevens plaatsen wij ook diverse tag systemen, u hoeft geen sleutels meer te hebben om binnen te komen maar houdt uw tag voor de taglezer.

Inspectie

Uw veiligheid is het belangrijkste reden om een inspectie uit te voeren volgens de NEN1010 of NEN3140. Als uw installatie in slechte conditie is kan niet niet alleen onveilige situaties bezorgen, uw bedrijfsvoering kan hier ook onder leiden.  Om de kwaliteit en veiligheid van producten, diensten en processen te garanderen in een conditiemeting zoals een NEN1010 keuring zeer aan te raden. 

Uw installatie kan slijten door veelvuldig gebruik of veroudering. Het is daarom belangrijk om uw elektrotechnische installaties regelmatig te laten inspecteren.

Onderhoud

Het keuren en onderhouden van uw installaties en gebouwen is niet alleen belangrijk, maar vaak ook verplicht. Zowel Arbowet, gemeente als verzekering stellen eisen aan uw installaties, machines en middelen.

Denk hierbij aan uw (nood) verlichtingsinstallatie, maar ook uw automatische deuren. 

Wij kunnen uw installatie in onderhoud nemen middels een onderhoudscontract en volgens de wettelijke perioden uw installatie nakijken op gebreken of slijtage.

Service

Rombouts Techniek bied voor haar klanten met een service contract een 24-uurs service aan. Ook geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.